آخرین قیمت طلا و سکه امروز؛ سکه ۲۰۰ میلیون شد؟ زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / جزئیات متناسب سازی حقوق بازنشستگان هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برق خارج شد جدول قطعی برق کرمانشاه یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ روش‌های صدور کارت سوخت/ جزییات صدور آنی کارت سوخت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ / دلار باز هم صعودی می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ / بازار در انتظار قیمت جدید طلا و سکه قیمت جدید دینار در بازار اعلام شد جزئیات اجرای بنزین ۱۰ هزار تومانی جزییات تغییر دهک یارانه تیر ۱۴۰۵ / مشمولان دهک‌های پایین و حذف یارانه پردرآمد‌ها تعیین تکلیف سهام عدالت دستور کار مشترک مجلس و دولت / جاماندگان و سهامداران بخوانند آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۲۷ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار وارد کانال جدید قیمتی شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ برق مشترکان پرمصرف چگونه قطع می‌شود؟ برنامه خاموشی برق امروز اعلام شد؛ چگونه زمان قطع برق را بفهمیم؟ نرخ بلیت برای تمامی پایانه‌های مرزی اربعین ابلاغ شد

توضیحات وزیر نیرو درباره قبض رایگان ۵ میلیون مشترک خانگی در تابستان

توضیحات وزیر نیرو درباره قبض رایگان  ۵ میلیون مشترک خانگی در تابستان وزیر نیرو با اشاره به اجرای موفق طرح‌های مدیریت مصرف و قبض رایگان ۵ میلیون مشترک در تابستان، مشارکت مردم را یکی از پایه‌های مدیریت مصرف امسال عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر, علی‌اکبر محرابیان، وزیر نیرو با بیان اینکه یکی از پایه‌های مدیریت مصرف امسال، مشارکت مردم است، اظهار کرد: برای مشارکت عموم مردم لازم بود مردم را با موارد مدیریت مصرف آشنا کرده و اقشار جامعه را به مشارکت در این باره دعوت کنیم.

 

به گفته وزیر نیرو، واسطه اصلی فرهنگ‌سازی و رساندن پیام به مخاطب، رسانه‌ها بودند که به عنوان یکی از مهم‌ترین رکن مجموعه مدیریت مصرف، نقش خود را به نحو احسن اجرا کردند.

 

وی با اشاره به نتیجه اجرای طرح مدیریت مصرف گفت: از ابتدای فصل گرم حدود 40 میلیون قبض صادر شده که 16 میلیون و 700 هزار مشترک به عبارتی دیگر بیش از 40 درصد مشترکان مصرف خود را نسبت به سال گذشته کاهش داده‌اند. این موضوع نشان دهنده مشارکت عمومی مردم و موفقیت طرح‌های مدیریت مصرف است.

 

محرابیان یادآور شد: بر اساس قولی که به مردم دادیم، قرار شد در کنار این طرح برای مشترکان کم‌مصرف پاداش صرفه‌جویی در نظر گرفته شود که از این بابت حدودا 850 میلیارد تومان پاداش مدیریت مصرف به مشترکان صنعت برق داده شده که پیش‌بینی می‌شود این رقم از هزار میلیارد هم تا آخر فصل تابستان عبور کند.

 

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: از 16 میلیون و 700 هزار قبضی که شامل دریافت پاداش صرفه‌جویی شدند، حدود 5 میلیون قبض، رایگان یا بستانکار شد که نشان می‌دهد پاداش صرفه‌جویی این مشترکان بیش از هزینه قبض آ‌ن‌ها بوده است.

 

وی با اشاره به برنامه مدیریت مصرف در ادارات تصریح کرد: در بخش اداری مصوبه هیئت دولت مبنی بر کاهش 30 درصدی مصرف نسبت به سال گذشته را داشتیم که با همکاری همه دستگاه‌های دولتی توانستیم این طرح را با موفقیت اجرا کنیم.

 

عضو کابینه دولت سیزدهم اضافه کرد: بر این اساس مقرر شد ساعت اداری یک ساعت زودتر شروع شود تا در ساعات گرم روز ادارات دولتی تعطیل شوند، کاهش دمای حرارت دستگاه‌های سرمایشی و استفاده از مولدهای خودگردان از دیگر راهکارهای کاهش مصرف ادارات در طرح مدیریت مصرف بود.

 

محرابیان با بیان اینکه در بخش‌ کشاورزی نیز برنامه‌های مجزایی در پیش گرفته شد، افزود: مثلا در بخش کشاورزی قرار شد چاه‌های کشاورزی از بازه زمانی ساعت 11 تا 18، به مدت 5 ساعت خاموش شوند و در ازای این تعامل، قبض برق چاه‌های کشاورزی رایگان شود.

 

وی برنامه مدیریت بار مصرف صنایع را برنامه‌ای منعطف و متنوع دانست و خاطرنشان کرد: از 630 هزار صنعت فعال در کشور، متعهد شدیم که برق 580 هزار صنعت را که عمدتا صنایع خرد یا حیاتی مثل داروسازی بودند، بدون محدودیت تأمین کنیم. همچنین برق 49 هزار و 558 مشترک صنعتی دیگر نیز که در سال گذشته به صورت روزانه و از ساعت 11 صبح تا 20 قطع می‌شد، امسال تنها به مدت 12 ساعت در هفته طی یک روز، آن هم تنها از ساعت 11 تا 23 به صورت گردشی محدود می‌شد.

 

وزیر نیرو در پایان یادآور شد: همچنین با 442 صنایع بزرگ که مشمول طرح محدودیت شدند، اینگونه به تفاهم رسیدیم که اولا در طول سال میزان برق مورد نیازشان را برای تولید استاندارد تأمین کنیم، ثانیا ایامی را که مشمول محدودیت مصرف می‌شوند به دوران تعمیر و نوسازی و تعطیلات سالانه اختصاص دهند و ثالثا تا آنجا که برایشان مقدور است کسری برق روزانه را در ایام محدودیت با برق نامحدود شبانه جبران کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار